Nová kolekcia

Háčkované z vyšívacej priadze a perlovie.







Komentáre

  1. Jééj, to je strašne krásne. ♥ :) Najviac sa mi páči prvý (vyzerá to, akoby bol náhrdelník spravený zo sĺz) a posledný. S tými korálkami to je krajšie...farebnejšie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej to ma veru nenapadlo, som dlho rozmýšlala ako ho nazvem. .tak dobrý nápad Julka, ďakujem a aj za pochvalu :)

      Odstrániť
  2. máš ich naozaj krásne :) šikulka si... píšem ti jednu správičku na fb, napadlo ma niečo, tak potom sa na ňu mrkni, ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wauu! :)) Naozaj krásne náhrdelníky. Ja by som nikdy nedokázala nič vyháčkovať. Máš obrovský talent, pretože to vieš a vymýšľaš naozaj krásne motívy a vzory. Ešte raz, je to veľmi krásne, naozaj ma to nadchlo. Ďakujem :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada že inšpirujem... ale dosť toľkej chvály, to si ani nezaslúžim.. ale ďakujem naozaj :)

      Odstrániť
    2. Nesranduj! Určite si to zaslúžiš ;) aj tak budem chváliť naďalej :D

      Odstrániť
  4. Zuy su nadherne!!!! Uplne vazne, ktorykolvek by som nosila! :) Nabuduce by si mohla dat aj fotku na krku :) To by ma moc potesilo... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím niečo vymyslieť ako to pekne odofotiť na sebe.. mám predstavu že niekde v bielych folkových šatách.. jednoduchých vo vysokej tráve a v pozadie by dotvárali hory :) ďakujem krásne :)

      Odstrániť
  5. Tie sú také NÁDHERNÉ!!!♥♥♥ Krásne si ich nafotila a normálne mi vzali slová :D Ten posledný sa mi asi páči najviac, taký čistý folk, ktorý veľmi obľubujem ^.^ Si šikulka, veľká-preveľká, a v tomto môj vzor ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Folk aj so mnou riadne lomcuje :) Pripravím pár takých podobných, len si dávam pauzu, už robím niečo úplne iné :) Joj, ty tiež chválou nešetríš.. teším sa riadne.. tak som rada že som ti vzorom, ale len v háčkovaní, v ostatnom si beriem príklad od teba :) ďakujem za pochvalu. :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za tvoj komentár. Prajem pekný deň :)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Návod: Pletené štucne

Návod na háčkovanú veľrybu Elvíru

Návod na háčkovaného ježka