Recy móda 2

Za obeť druhého recyklovania zo secondhandu padli tieto šaty. Síce ešte leto je nedohľadne, ale boli najmenej poškodené, tak mi práca netrvala dlho. Sú to šaty veľmi príjemného materiálu a mne sa jednoducho kvetované šaty páčia. Myslím si, že šaty a kvety idú neodmysliteľne spolu. Tak aj toto bol úlovok za pár EUR, ktorý opäť stál za to. Stačilo len odtrhnuté ramienko prišiť, opraviť zips, vyžehliť a lacné pekné letné šaty sú pripravené na leto. Snáď bude príležitosť si ich obliecť. 

V skrini som ešte našla aj staršie štrikované bolerko béžovej farby, ktoré som k týmto šatám skombinovala. Tiež som ho kedysi kúpila v sekáči. Niekedy stačí málo a zídu z toho veľké veci. V tomto prípade ani nie moc veľké, ale aspoň celkom pekné. :)
Sekáčovému recyklovaniu zdar :) 





Komentáre

  1. veľmi ti pristanú :) naozaj dobrý úlovok!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No, já asi nejsem příliš expert přes módu, tedy co se šatů týče, ale jednoduše musím říct, že ti hodně sluší a pokud je budeš nosit se stejnou radostí s jakou jsi je spravila, pak není co řešit, doplněné úsměvem ti budou slušet ještě víc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Asi začínam závidieť :D Krásne šaty, by som ani nepovedala, že sú zo sekáču a k tomu opravené...a súhlasím s komentármi vyššie...si veľmi šikovná a naozaj ti veľmi pristanú ;)) (a tá kombinácia s tým bolerkom je perfektná♥)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za tvoj komentár. Prajem pekný deň :)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Návod: Pletené štucne

Návod na háčkovanú veľrybu Elvíru

Návod na háčkovaného ježka