Crochet minibags











Komentáre

  1. Gratuluju ke zkouškám :). Krásné tvoření!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S tym hackovanim ides podla Mollie tvori, ci si objavila nieco dalsie? :) Paci sa mi, inspirativne. Ale uplne top je ten kon! Ako vazne! Toho ak si nekreslila podla sablony, tak som prave odpadla! :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatial stále podľa Mollie :) No toho koíka som si musela najprv na papier, lebo asi fleku by som to na látku nevedela, tak potom si koníka z papiera vystrihla a tak :)

      Odstrániť
  3. Mne sa taštička páči, ja by som to nedala, aj keby že už viem háčkovať :D Akosi mi to háčkovanie stále nejde...a dúfam, že sa podelíš o výsledok s tým koňom na taške, podľa mňa sa ti podarí ;) Inak o knihe Ženy, ktoré behali s vlkmi som jakživ nepočula, no zaujala, ale ako píšeš, vyzerá to na ťažké čítanie, no určite po nej kuknem :)) A s vlkom držím palce, vyzerá nádherne, tak dúfam, že ho dokončíš...si šikulka, to dáš :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taštička je krásná, ihned bych věděla, na co ji použít:)
    Na tašku s koňským motivem jsem zvědavá a těším, se až bude dokončená. Jen si říkám, zda jsou fixy ( i na textil) vhodné, možná by byly lepší ty klasické barvy (tekuté). I když, přesně nevím, co s ním zamýšlíš. Na stylizovanou podobu koně by byly na druhou stranu ideální :)
    O etologii zvířat si také ráda počtu, zajímá mě to a myslím, že to pro člověka má jistou výhodu, když zná základy. Vyhne se tím mnoha nepříjemným překvapení:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za tvoj komentár. Prajem pekný deň :)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Návod: Pletené štucne

Návod na háčkovanú veľrybu Elvíru

Návod na háčkovaného ježka