Freedom

Kreslené je to mastným pastelom s kombináciu so suchým. A3.





Komentáre

  1. Krásný obraz! Zrovna včera jsem se pokoušela kreslit hlavu koně a všechny ty svaly a kosti...no bylo to docela zajímavé, ale byl to jen malý obrázek. Bylo to do památníčku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kone sú ťažké, hlavne na detialy, ale verím že sa podaril, tie moje sú ešte také neforemné :) ale ďakujem za pochvalu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Příjemná kresba s hezkou barevností. Můžu se zeptat jak dlouho jsi ji kreslila? Ono není dobré takovéto kompozičně náročné scény a ke všemu ještě koně ( mimochodem do těchto zvířat jsem blázen už mala) kreslit na jeden zátah. Trochu mi přijde jako by jsi prvním dvěma věnovala více času a ty ostatní tvořila už automaticky a mechanicky. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. trvalo mi to naozaj dlho, asi týždeň, ale to preto lebo nie každý deň sa mi to chcelo.. a áno máš prvdu zvýšne kone som riadne odflákla :D

      Odstrániť
  4. Pekné! Ja kreslím len kone, obyčajnými mäkkými ceruzkami, síce skúšala som aj s uhlíkom, ale ja som skôr na tie detailnejšie tiene. Včera som začala kresliť jednorožca, väčšinu už mám hotovú, len treba dokončiť ešte pozadie a chvost. Potom to hodím na blog :)
    PS: vďaka za koment ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za tvoj komentár. Prajem pekný deň :)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Návod: Pletené štucne

Návod na háčkovanú veľrybu Elvíru

Návod na háčkovaného ježka